Sponsor informatie

J24 Team JOOL is een jong team, met uiterst gemotiveerde teamleden. Zij gaan voor de eerste plaats in hun internationale zeilwedstrijden.

Wij zijn op zoek naar sponsoren om de (voor ons) dure hobby tot internationale topprestaties te komen, mede mogelijk maken.

Dat die topprestaties in de lijn van verwachtingen ligt is duidelijk op te maken uit onze resultaten over de afgelopen jaren.

Onze bereikte doelen van 2015 zijn onder andere:

  • In een veld van 35 ervaren J24 zeilers verschenen we op de Kieler Woche aan de start. Een heel spektakel er omheen.
  • Wij hebben met goed resultaat de van Uden Reco gevaren in Stellendam. Hier zijn we geselecteerd voor het World Championship in Boltenhagen.
  • Op het World Championship in Boltenhagen hebben wij een 11de & 14de plek zelfs weten te behalen. Na een hele week wedstrijden zijn we 36ste overal geworden van de 52 stuks J24’s die aan de start verschenen.
  • Op de Nederlandse J24 kampioenschappen in Hoorn zijn wij alle zes wedstrijden 1ste geworden!!  We zijn Nederlands kampioen van de J24 klasse geworden!!!
  • Daarnaast hebben wij aan verschillende lokale wedstrijden deelgenomen, waar we indruk hadden gemaakt.

IMG 0366

Wij zijn een team met heel veel ambitie en vooral heel erg veel plezier in het varen. 

Na de wedstrijden zijn we ook zeker nog tussen het gezelschap te vinden en de volgende dag varen we weer met onze neus bovenop de startlijn!

Zoals u hierboven leest zijn we een jong stel fanatiekelingen die graag mee willen doen met de strijd en dan om te winnen. Wij hebben geweldig jaren gehad en willen het graag ieder jaar nog beter gaan doen. Onze latten worden altijd hoger gelegd.

We zijn alleen nog op zoek naar een sponsor die samen met ons de lat nog hoger wil leggen. Elk jaar zijn er weer nieuwe technieken, nieuwe innovaties en ga zo maar door. Niet alleen onderhoud, maar ook slijtage, -reis en verblijfskosten maken de kosten in zijn totaliteit erg hoog. Dat is dan ook de reden waarvoor wij steun zoeken.

Elke vorm van support is voor ons motiverend, stimulerend en een steun in de rug. Wij zouden het dan ook fantastisch vinden als u (in welke vorm dan ook) de komende jaren onze steun in de rug wilt zijn!

Wij hopen uiteraard dat u daar ook belang bij heeft in de vorm van reclame en van promatie van uw (zakelijke) activiteiten.

hetteamHeel graag horen wij van u.  

Bij voorbaat hartelijk dank!

Met een vriendelijke groet,

Dirk & Kiki

Team JOOL

Contact

A Design from GT-WebDesign